Turistbusser

Bliv kørt på ferie med vores turistbusser

Hvis du skal på ferie sydpå, og du hopper på en af vores turistbusser, kan du allerede begynde at slappe af, når du træder ud af din hoveddør. Vi træder på speederen og tilpasser turen med pauser, så du kan få strukket dine ben og stillet sulten.

Vi er et af de busselskaber, hvor du trygt kan regne med, at alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger overholdes, og at chaufførerne er oplagte og rutinerede til at køre både i Danmark og i udlandet. Du kan også leje en minibus eller en bus med tilhørende chauffør.

 

Hop på turistbussen

Har du planlagt en tur sydpå, så lad os køre dig på ferie! Vi er meget fleksible, så har I bestemte ønsker til destinationen, ruten eller stop undervejs, så planlægger vi turen efter det. Vi stræber altid efter at give dig som kunde en positiv og dejlig oplevelse, så du kan komme hjem med gode minder.

Uanset om vi skal køre til København, Berlin eller Barcelona, så er vores turistbusser klar til at køre dig fra a til b. Du er altid velkommen til at kontakte os med din forespørgsel om buskørsel 47 17 73 46. Prisen får du altid at vide, inden vi kører for dig, så der ikke kommer nogen overraskelser efter turen.

Vores turistbusser kører ud fra Ølstykke, som ligger i Nordsjælland. Vi har en del kørsler fra København og Sjælland generelt.

 

 

 

Vi sidder altid klar til at besvare din forespørgsel