BUSUDLEJNING

Lej en bus med chauffør

En bustur uden bekymringer?

Med busudlejning fra Nordsjælland og København har vi igennem årene kørt til mange forskellige arrangementer for vores kunder, som både er private, erhverv, foreninger og institutioner. Lejer du en bus fra Jyttes Bus bestemmer du selv destinationen. Vi kører nemlig præcis derhen, hvor vores kunder ønsker det.

Det betyder at vores busser har været i hele Danmark og over grænsen mod de varmere himmelstrøg. Har du ønsker til ruten frem til destinationen, så er vi selvfølgelig også imødekommende overfor det, såfremt bussen kan komme sikkert frem. Vores busudlejning indebærer, at du kan leje en bus med chauffør som sørger for alt, hvad der dertil hører.

Skal alle mand have en god tur uden bekymringer, så lej en bus med chauffør. Skal du afsted på tur, så er busleje hos Jyttes Bus løsningen.

Kontakt os for busudlejning

Hos os kan du leje en bus med chauffør, herved kan vi give dig og dine andre medpassagerer en tryg oplevelse fra start til slut. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig af busudlejning og buskørsel? Så er du velkommen til at kontakte os på 47 17 73 46.

Med adresse i Nordsjælland servicere vi ofte kunder i København og Sjælland, men kører gerne derhen hvor du ønsker det. Hos Jyttes Bus begrænser vi os ikke til klassisk busudlejning, du kan også leje minibus eller store turistbusser.

Skriv til os

Kontakt os i dag – vi sidder altid klar til at besvare din forespørgsel og give et uforpligtende tilbud

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Oftest stillede spørgsmål

Kan man leje en bus uden chauffør?
Det tilbyder vi ikke hos Jyttes Bus. Til gengæld tilbyder vi, at I kan leje vores busser med dygtige, uddannede chauffører, så I kan læne sig tilbage, nyde turen, få en kop kaffe og en snak med sidemanden. Alle vores chauffører er vant til at køre i alle forhold, og de har stor erfaring med buskørsel, både i ind- og udland.
Hvor mange kan der være i en bus?
Vi tilbyder busser fra 18 – 59 personer pr. bus. Hvis jeres selskab er under 18 personer, anbefaler vi en minibus, fordi den er mere praktisk og intim, men er I flere end det, så er det vores større turistbusser, vi anbefaler, at I booker.
Hvad koster det at leje en bus med chauffør?

Det er meget forskelligt, hvad prisen for at leje en bus eller minibus er, og det kommer an på flere ting, bl.a. antallet af personer, destinationen, og om det er enkelt eller tur/retur.

Send os gerne nogle detaljer om jeres tur, så kan vi give jer et uforpligtende tilbud på en bustur med chauffør. Kontakt os på telefon +45 47 17 73 46 eller mail info@jyttesbus.dk. Vi kører i hele Danmark og til udlandet, og vi tilbyder at skræddersy lige netop den rejse, I ønsker.

Busudlejning

Busudlejning med chauffør

Sikker bustransport

Ønsker du at leje en bus med chauffør, så har vi 5 faste chauffører, som alle er veluddannede og rutinerede i buskørsel i by, på land og i udlandet. For at kunne give dig en tryg oplevelse, kender vi til, og følger alle de gældende regler og krav både inden for sikkerhed og miljø. Vores busser lever selvfølgelig også op til gældende krav. Så du kan roligt læne dig tilbage, når du har lejet en bus med chauffør.

Vores busser kan rumme fra 18-55 personer, så uanset om I er en mindre gruppe eller større, så har vi bussen du kan leje. Skal du på en længere bustur, så skal chaufførens hviletid indberegnes. Her planlægger vi turen efter, at der er plads til at få strukket benene på en resteplads.

Lej en bus med chauffør og kom godt fra start på din tur, uanset om den starter i København, Nordsjælland eller et andet sted.

Busrejse med turistbus

Vi skræddersyr en buspakke til dine behov

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne og få et uforpligtende tilbud

+(45) 47 17 73 46

info@jyttesbus.dk