Busrejse med turistbus

Leje af turistbusser

Søger du en behagelig turistkørsel?

Med vores turistbusser, tilbyder vi en rejse uden bekymringer om brændstof, GPS og alle de andre ting man ikke vil tænke på, når man er på vej på ferie eller skal rundt til forskellige turistattraktioner.

Turistbusser er et sikkert valg

Sikkerhed er en af vores mærkesager og vi bestræber os på altid, at levere en tur hvor sikkerhed kommer i første række. Det har vi stor succes med og vi er et af de busselskaber, hvor du trygt kan regne med, at alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger overholdes, og at chaufførerne er oplagte og rutinerede til at køre turistkørsel både i Danmark og i udlandet. Du kan også leje minibus med tilhørende chauffør.

På turistkørsel med jyttesbus

Hvis du skal på ferie-turistkørsel sydpå, og du hopper på en af vores turistbusser, kan du allerede begynde at slappe af, når du træder ud af din hoveddør. Vi træder på speederen og tilpasser kørslen med pauser, så du kan få strukket dine ben og stillet sulten. Det er den bedste måde, at starte sin ferie hurtigt og nyde turen med sin familie, venner eller kæreste. Turistkørslen til og fra din feriedestination bliver dermed en del af din ferie.

Skriv til os

Kontakt os i dag – vi sidder altid klar til at besvare din forespørgsel og give et uforpligtende tilbud

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Oftest stillede spørgsmål

Hvor mange kan der være i en turistbus?

I vores turistbusser kan der være op til 59 personer. Vores busser er perfekte til, hvis I skal på en længere tur eller rejse og godt kunne tænke jer en stor bus at rejse i.

Vores busser er gode på længere strækninger, for eksempel til udlandet eller på længere ture rundt i Danmark, fordi der er meget plads og mulighed for meget oppakning og bagage.

Hvad koster det at leje en turistbus?

Det varierer meget, hvor meget det koster at leje en turistbus, og prisen afhænger af flere faktorer, som for eksempel antallet af personer, destinationen, og om det er en enkelt tur eller tur/retur.

Hvis I sender os nogle detaljer om jeres tur på telefon: 47177346 eller mail: info@jyttesbus.dk, så kan vi give jer et uforpligtende tilbud.

Hvilke turistbusser har I?
Vi kører oftest med modellen Mercedes 350 Turismo.

Alle vores busser lever op til gældende love og krav om sikkerhed og regler for trafik og miljø. Herunder tager vi også altid alle de nødvendige forhold for chaufførens hviletid på længere rejser. Hviletiden kan planlægges med et stop på rejsen, som kunne være af interesse for jer, hvis dette er muligt. Ellers vil pausen kombineres med, at I kan komme ud og strække benene, inden turen går videre til jeres destination. Vi sætter altid sikkerheden af vores kunder og passagerer højest, og vi prioriterer at nå sikkert frem til destinationen.

Busrejse med turistbus

Turistbusser fra København og Nordsjælland

Vi er meget fleksible, så har I bestemte ønsker til destinationen, ruten eller stop undervejs, så planlægger vi turen efter det. Vi stræber altid efter at give dig som kunde en positiv og dejlig oplevelse, så du kan komme hjem med gode minder.

Vi mener ikke at rejsen til og fra ferie behøver være noget dårligt – tværtimod. Vi bestræber os på at levere et højt service niveau i vores turistbusser, så selve transporten til din feriedestination også bliver en del af den samlede gode oplevelse.

Busrejse med turistbus

Vi skræddersyr en buspakke til dine behov

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne og få et uforpligtende tilbud

+(45) 47 17 73 46

info@jyttesbus.dk