Busrejse med turistbus

Leje af turistbusser

Søger du en behagelig turistkørsel? Med vores turistbusser, tilbyder vi en rejse uden bekymringer om brændstof, GPS og alle de andre ting man ikke vil tænke på, når man er på vej på ferie eller skal rundt til forskellige turistattraktioner.

TURISTBUSSER ER ET SIKKERT VALG

Sikkerhed er en af vores mærkesager og vi bestræber os på altid, at levere en tur hvor sikkerhed kommer i første række. Det har vi stor succes med og vi er et af de busselskaber, hvor du trygt kan regne med, at alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger overholdes, og at chaufførerne er oplagte og rutinerede til at køre turistkørsel både i Danmark og i udlandet. Du kan også leje minibus med tilhørende chauffør.

PÅ TURISTKØRSEL MED JYTTESBUS

Hvis du skal på ferie-turistkørsel sydpå, og du hopper på en af vores turistbusser, kan du allerede begynde at slappe af, når du træder ud af din hoveddør. Vi træder på speederen og tilpasser kørslen med pauser, så du kan få strukket dine ben og stillet sulten. Det er den bedste måde, at starte sin ferie hurtigt og nyde turen med sin familie, venner eller kæreste. Turistkørslen til og fra din feriedestination bliver dermed en del af din ferie.

TURISTBUSSER FRA KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Vi er meget fleksible, så har I bestemte ønsker til destinationen, ruten eller stop undervejs, så planlægger vi turen efter det. Vi stræber altid efter at give dig som kunde en positiv og dejlig oplevelse, så du kan komme hjem med gode minder.

Vi mener ikke at rejsen til og fra ferie behøver være noget dårligt – tværtimod. Vi bestræber os på at levere et højt service niveau i vores turistbusser, så selve transporten til din feriedestination også bliver en del af den samlede gode oplevelse.

Kontakt os gerne

Vi skræddersyr en buspakke til dine behov

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os her