DIN BUSREJSE – PRÆCIS SOM DU VIL HAVE DEN

Busrejser

Søger du en behagelig turistkørsel?

Hos Jyttes Bus kan du booke en bus til din næste busrejse. Rejsen kan gå til Danmark eller Europa, vi kører til alle destinationer.

Book din rejse med bus i dag

Bestil og book din rejse med Jyttes Bus i dag og få opfyldt dine rejsedrømme. Bussen kan have afgang fra enhver destination, uanset om det er fra Jylland, Fyn eller Sjælland, så kører vi fra A til B og sørger for en god og behagelig rejse til dig og dine medpassagerer.

Busrejser kan arrangeres lige efter dine ønsker og behov og i samarbejde med Jyttes Bus kan vi finde den bedste rejse og pris.

Hvis du bestiller dine busrejser hos os, kan du være sikker på, at kundeservice og serviceniveau er i top, og vi gør vores ypperste for, at du får din drømmerejse.

Kontakt os nu på telefon +45 47 17 73 46 eller på mail info@jyttesbus.dk

Skriv til os

Kontakt os i dag – vi sidder altid klar til at besvare din forespørgsel og give et uforpligtende tilbud

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
DIN BUSREJSE – PRÆCIS SOM DU VIL HAVE DEN

Lej en bus til din næste rejse

Få en busrejse lige efter dit hoved

Uanset hvor du vil køres hen i bus, så kan vi levere busrejsen. Med en busrejse fra Jyttes Bus får du en uddannet og dygtig chauffør ved rattet, så du har mulighed for at slappe af hele vejen og suge oplevelsen til dig. Oplad dine batterier, og glæd dig til bussen er fremme ved destinationen.

Gør lige hvad du har lyst til for at slappe af.

Nyd en drink eller en kop kaffe, spil et spil, hør noget godt musik eller sov og få hvilet ud. Chaufføren fragter dig fra A til B, så du kan glæde dig til at nå frem.

Du bestemmer din busrejse

Der er mange muligheder med busrejser. Det er en behagelig og komfortabel måde at rejse på, og med os kan du arrangere rejsen, lige som du har lyst til og med alle dem, du vil have med på rejsen. Turen kan gå til Berlin i Tyskland, hvor historien stadig er skrevet meget tydeligt i den moderne hovedstad.

Turen kan også gå til Bornholm, solskinsøen, med de lækre sild og store is. Det er også muligt at tage på en længere rejse, til for eksempel Italien, hvor pizza og pasta findes i spandevis, eller til Prag, hvor bybillederne og de smukke omgivelser helt klart er et besøg værd.

Busrejse med turistbus

Vi skræddersyr en buspakke til dine behov

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne og få et uforpligtende tilbud

+(45) 47 17 73 46

info@jyttesbus.dk