VI KØRER – UANSET DESTINATION

Endagsture med bus

Søger du buseje til endagsture?

Hos Jyttes Bus kan du leje en bus til en endagstur og blive kørt lige derhen, hvor du har lyst. Vi kører efter dine ønsker og fragter alle i bussen sikkert og hurtigt frem til destinationen. Vores kundeservice er i top, og du kan altid henvende dig med dine ønsker til vores dygtige chauffører og personale.

Book din endagstur i dag
Kontakt Jyttes Bus på telefon +45 47177346 eller mail info@jyttesbus.dk og book din endagstur med Jyttes Bus i dag og start turen, lige der, hvor du befinder dig.

Du kan starte turen med bus fra Sjælland, hvor gruppen kan blive samlet op og kørt til destinationen. Turen kan startes, hvorfra du end befinder dig, hvorefter I vil blive kørt til jeres endelige destination.

Det er også muligt at tage med bussen fra København og eventuelt køre forbi nogle af de flotte seværdigheder i hovedstaden, for herefter at fortsætte endagsturen til den endelige destination. Uanset om der er afgang fra Sjælland, Fyn eller København, så leverer Jyttes Bus en behagelig tur, så I kan læne jer tilbage og nyde turen.

Skriv til os

Kontakt os i dag – vi sidder altid klar til at besvare din forespørgsel og give et uforpligtende tilbud

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kører – uanset destination

Lej en bus til din endagstur

Lej en bus og få en fed oplevelse

Hvis du skal bruge en bus til en endagstur, så kan vi hos Jytte Bus levere en bus i top-stand og sørge for en god tur. Når du lejer en bus hos Jyttes Bus, kan du booke bussen til lige den destination eller attraktion, du ønsker.

Busserne kører lige til døren og til alle attraktioner – til fodboldkampe, firmaudflugter, bryllupper, klubturneringer, udflugter med børnehaver og meget mere.

Du bestemmer, hvor turen går hen

Når du booker en endagstur med Jyttes Bus, bestemmer du destinationen. Turen kan gå til Samsø med færgen over Kattegat eller til Tyskland gennem Sønderjylland over grænsen. Det er også en mulighed at køre den anden vej, og tage en tur til Sverige over Øresund, hvor du kan nyde turen over vandet.

Kun fantasien sætter grænser, for Jyttes bus kører til det hele.

Busrejse med turistbus

Vi skræddersyr en buspakke til dine behov

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne og få et uforpligtende tilbud

+(45) 47 17 73 46

info@jyttesbus.dk