HVEM ER VI?

Om os

Hos Jyttes Bus kører vi enhver type kunder til enhver anledning. Om det er fødselsdag, bryllup, blå mandag, ferie eller et kursus ‒ eller alt muligt andet ‒ så kan vi klare turen fra A til B helt uden problemer.

Vi har dygtige og erfarne buschauffører, samt en fin samling af adskillige slags busser, der passer til forskellige anledninger. Vi har både almindelige turistbusser og minibusser, som alt sammen kommer med deres egne erfarne chauffør.

At bestille buskørsel hos os er nemt og simpelt, og der er adskillige fordele: I kan slappe af og nyde turen hele vejen, mens I hygger og holder den gode stemning med medpassagererne ‒ og så sørger vi for, at I kommer sikkert og hurtigt frem til jeres destination.

Kom rundt i danmark

Jyttes bus

Med Jyttes Bus kan du komme rundt i Danmark uden at bekymre dig om noget. Vi kører blandt andet for private, virksomheder, institutioner og foreninger.

Vi har en løsning til enhver type kunde, hvor vi altid prioriterer jeres ønsker og forventninger. Der er ikke nogen begrænsninger, når I skal fra A til B med Jyttes Bus.

Om det er én eller flere busser, så klarer vi den ‒ kontakt os endeligt på tlf. på +45 47 17 73 46 for at høre mere om mulighederne hos os.

+(45) 47 17 73 46

info@jyttesbus.dk