Minibus udlejning

Er I en mindre flok, der skal på tur, så har vi hos Jyttes Bus minibus udlejning. I vores minibusser kan vi have op til 18 personer, og hvis I er flere, kan du leje en af vores turistbusser, hvor der er plads til 55 personer. I kan også leje en bus med tilhørende chauffør, hvis i eksempelvis skal transporteres fra fest og til en ny destination.

 

Lej en minibus og bestem selv destinationen

Vi er meget fleksible, når det kommer til destinationen. Vi kører nemlig derhen, hvor du og dine medpassagerer ønsker det. Skal du på ferie eller på udflugt et sted i Danmark, så kan du leje minibussen hos os.

 

Kom trygt frem med mini udlejning

Vores chauffører stræber altid efter at få gæsterne sikkert frem. De har mange års erfaring og er uddannede til at køre i mange forskellige omgivelser. Vores minibusser overholder alle de gældende regler og krav, der er i forbindelse miljø og sikkerhed. Vi har derfor de rette rammer til at give dig en sikker tur.

 

Skal vi køre for dig?

Ønsker du at leje en minibus, så hører vi gerne for dig. Har du spørgsmål til vores mini busudlejning, eller hvordan vi kan hjælpe dig, kan vi kontaktes på telefon 47 17 73 46. Vi kører ud fra vores adresse i Ølstykke, i Nordsjælland. Vores buskørsel foregår i hele Danmark og udland, men ofte i København og Sjælland.

 

 

 

Vi sidder altid klar til at besvare din forespørgsel