Busleje

Med busleje har vi igennem årene kørt til mange forskellige arrangementer for vores kunder, som både er private, erhverv, foreninger og institutioner. Destinationen bestemmer du, vi kører nemlig derhen, hvor vores kunder. Det betyder at vores busser har været i hele Danmark og over grænsen mod de varmere himmelstrøg. Har du ønsker til ruten frem til destinationen, så er vi selvfølgelig også imødekommende overfor det, såfremt at bussen kan komme sikkert frem. ønsker det. Du bestemmer også selv hvilken slags busleje du ønsker og om du vil leje en bus med chauffør. Skal alle mand have en god tur uden bekymringer, så lej en bus med chauffør. Så skal du afsted på tur, så er busleje løsningen.

 

 

Lej en bus med chauffør

Ønsker du at leje en bus med chauffør, så har vi 5 faste chauffører, som alle er veluddannede og rutinerede I buskørsel i by, på land og i udlandet. For at kunne give dig en tryg oplevelse, kender vi til, og følger alle de gældende regler og krav både inden for sikkerhed og miljø. Vores busser lever selvfølgelig også op til gældende krav. Så du kan roligt læne dig tilbage når du har lejet en bus med chauffør.

Vores busser kan rumme fra 18-55 personer, så uanset om i er en mindre gruppe eller større, så har vi bussen du kan leje. Skal du på en længere bustur, så skal chaufførens hviletid indberegnes, her planlægger vi turen efter, at der er plads til at få strækket benene på en resteplads.

 

Kontakt os for busleje

Hos os kan du leje en bus med chauffør, herved kan vi give dig og dine andre med passagerer en tryg oplevelse fra start til slut. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig af busleje og buskørsel? Så er du velkommen til at kontakte os på 47 17 73 46. Med adresse i Nordsjælland servicere vi ofte kunder i København og Sjælland, men kører gerne derhen hvor du ønsker det. Hos Jyttes Bus begrænser vi os ikke til klassisk busleje, kan du også leje minibusser eller store turistbusser. 

 

 

 

Vi sidder altid klar til at besvare din forespørgsel

 

Busleje København