Vi tilbyder

Kundeudtalelser

Buskørsel med Jyttes Bus

Med Jyttes Bus kan du komme rundt i Danmark uden at bekymre dig om noget. Vi tilbyder nemlig buskørsel med udgangspunkt i København og Nordsjælland, der lader dig nyde turen uden bekymringer. Med vores busleje tilbyder vi, at du kan leje en bus med chauffør, så ingen på turen skal bekymre sig om noget. Vi tilbyder også minibus udlejning, hvor du har mulighed for at leje en minibus med chauffør. Har du brug for en eller flere turistbusser, klarer vi også den…

TRANSPORT MED MANGE FORDELE

Fødselsdag, bryllup, blå mandag, ferie eller kursus, uanset hvilken anledning du har, så er vi hos Jyttes Bus klar til at køre dig fra a til b, og destinationen er helt op til dig!

Der er flere fordele ved at bestille buskørsel hos os:
– Du kan slappe af og nyde turen hele vejen
– Du kan hygge dig og ikke holde igen med vinen til festen
– Du kan være social med medpassagererne
– Vi sørger for, at du kommer sikkert frem
– Vi har erfarne chauffører og sikre turistbusser

BUSKØRSEL TIL ALLE

Vi er et busselskab for alle og kører blandt andet for private, institutioner, virksomheder og foreninger. Vi er derfor eksperter i at lave individuelle tilbud og løsninger til alle typer kunder, hvor der er taget højde for dine ønsker og behov. Vi prioriterer dine ønsker og forventninger højt og bestræber os på at levere en løsning som er præcis det i leder efter.

Jyttes Bus tilbyder bl.a.

Kontakt os i dag på tlf. 47177346 og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os gerne

Vi skræddersyr en buspakke til dine behov

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os her