Bestem selv destinationen

Minibus udlejning med chauffør

Er I en mindre flok, der skal på tur, så har vi hos Jyttes Bus også minibus udlejning med chauffør. I vores minibusser kan vi have op til 18 personer og hvis det stemmer overens med jeres antal så råder vi til, at leje minibus. Vores minibusser er betydeligt mindre end vores busser og derfor mere intime. De er derfor oplagt til selskaber der skal rystes sammen eller allerede kender hinanden.

Fleksibel leje af minibus med chauffør

MED LEJE AF MINIBUS BESTEMMER DU SELV DESTINATIONEN

Hvad angår destination, så er vi meget fleksible når det kommer til at leje minibus. Vi kører nemlig derhen, hvor du og dine medpassagerer ønsker det. Skal du på ferie eller på udflugt et sted i Danmark, så er det at leje minibus hos os en god løsning.

Du kan leje minibus og tage afsted fra København, Nordsjælland eller hvor det passer dig.

 

KOM TRYGT FREM MED VORES MINIBUS UDLEJNING

Med vores minibus udlejning stræber vores chauffører altid efter at få gæsterne sikkert frem. De har mange års erfaring og er uddannede til at køre i mange forskellige omgivelser. Vores minibusser overholder alle de gældende regler og krav, der er i forbindelse miljø og sikkerhed. Så med udlejning af minibus er de rette rammer sat til at give dig en god og sikker tur gennem fx København eller Nordsjælland.

 

SKAL VI KØRE FOR DIG?

Ønsker du at leje minibus med chauffør, så hører vi gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores minibus udlejning, eller til hvordan vi kan hjælpe dig, kan vi kontaktes på telefon nr. 47 17 73 46. Vi kører ud fra vores adresse i Ølstykke, i Nordsjælland. Vores buskørsel foregår i hele Danmark og udland, men ofte i København og Sjælland.

Hvis I er flere end 18 personer, kan I leje en af vores turistbusser, hvor der er plads til 55 personer.

Ofte stillede spørgsmål om minibus udlejning

Hvor lang er en minibus?

Vores minibusser er ca. 7 meter lange og har plads til 18 personer.

Hvor meget vejer en minibus?

Vores minibusser vejer 3,25 tons og har en totalvægt på 5 tons.

Hvor mange kan der være i en minibus?

I vores minibusser kan der være 18 personer. Minibusserne er mere hyggelige og intime til ture og rejser, hvor I ikke er mere end 18 personer.

Her er der mulighed for at snakke sammen, og busserne er oplagte, hvis I som gruppe skal lære hinanden bedre at kende på en længere tur. Mens chaufføren sikkert kører jer til destinationen, kan I som gruppe få en god snak og glæde jer til, at I når frem til destinationen og skal have en masse oplevelser.

Kontakt os gerne

Vi sidder altid klar til at besvare din forespørgsel

Uanset om vi skal køre til København, Berlin eller Barcelona, så er vores turistbusser klar til at køre dig fra a til b. Du er altid velkommen til at kontakte os med din forespørgsel om buskørsel på 47 17 73 46. Prisen får du altid at vide, inden vi kører for dig, så der ikke kommer nogen overraskelser efter turen.

Vores turistbusser kører ud fra Ølstykke, som ligger i Nordsjælland og vi har også en del turistkørsel fra København og Sjælland generelt.

Kontakt os her