Busudlejning

Lej en bus med chauffør

Med busudlejning fra Nordsjælland og København har vi igennem årene kørt til mange forskellige arrangementer for vores kunder, som både er private, erhverv, foreninger og institutioner. Lejer du en bus fra Jyttes Bus bestemmer du selv destinationen. Vi kører nemlig præcis derhen, hvor vores kunder ønsker det. Det betyder at vores busser har været i hele Danmark og over grænsen mod de varmere himmelstrøg. Har du ønsker til ruten frem til destinationen, så er vi selvfølgelig også imødekommende overfor det, såfremt bussen kan komme sikkert frem. Vores busudlejning indebærer, at du kan leje en bus med chauffør som sørger for alt, hvad der dertil hører. Skal alle mand have en god tur uden bekymringer, så lej en bus med chauffør. Skal du afsted på tur, så er busleje hos Jyttes Bus løsningen.

Busudlejning med chauffør

SIKKER BUSTRANSPORT

Ønsker du at leje en bus med chauffør, så har vi 5 faste chauffører, som alle er veluddannede og rutinerede i buskørsel i by, på land og i udlandet. For at kunne give dig en tryg oplevelse, kender vi til, og følger alle de gældende regler og krav både inden for sikkerhed og miljø. Vores busser lever selvfølgelig også op til gældende krav. Så du kan roligt læne dig tilbage, når du har lejet en bus med chauffør.

Vores busser kan rumme fra 18-55 personer, så uanset om I er en mindre gruppe eller større, så har vi bussen du kan leje. Skal du på en længere bustur, så skal chaufførens hviletid indberegnes. Her planlægger vi turen efter, at der er plads til at få strukket benene på en resteplads.

Lej en bus med chauffør og kom godt fra start på din tur uanset om den starter i København, Nordsjælland eller et andet sted.

KONTAKT OS FOR BUSUDLEJNING

Hos os kan du leje en bus med chauffør, herved kan vi give dig og dine andre medpassagerer en tryg oplevelse fra start til slut. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig af busudlejning og buskørsel? Så er du velkommen til at kontakte os på 47 17 73 46. Med adresse i Nordsjælland servicere vi ofte kunder i København og Sjælland, men kører gerne derhen hvor du ønsker det. Hos Jyttes Bus begrænser vi os ikke til klassisk busudlejning, du kan også leje minibus eller store turistbusser

Kontakt os gerne

Vi skræddersyr en buspakke til dine behov

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os her